Lidt om KruseTravel

KruseTravel er inspiration og rejseguides til de græske øer.

I kan også finde os på Instagram: @krusetravel.dk

KruseTravel er en familie fra Østjylland, der i snart 25 år har rejst rigtig meget i Grækenland. Vi har efterhånden besøgt over 30øer og vores foretrukne rejsedestinationer er autentiske øer eller byer, hvor vi lever tæt på lokalbefolkningen og deres dagligdag og uden masseturisme. Vi foretrækker flot natur, dejlige strande og vil helst bo med fantastisk havudsigt.

Skal Jeres næste ferie ikke have kæmpe hotel med all Inclusive

Skal Jeres næste ferie ikke have kæmpe hotel med all Inclusive, overbefolkede strande, endeløse rækker af liggestole og legeland med bamseklubber som tema.

Hyggelige aftener med byens beboere på den lokale taverna

Kan I sagtens undvære poolbaren og de stressede guider, men har derimod ønske om at opleve rigtig græsk stemning, små badebugter med krystalklart vand og hvor vinden og cikaderne i de bagved liggende pinjetrær er den eneste lyd der høres.

Hyggelige aftener med byens beboere på den lokale taverna, hvor værten måske giver et nummer på sin bouzouki.

Hvis I synes om at blive mødt med smil og et venligt “kalimera”

Ægte græsk hjemmelavet mad serveret på den familiedrevne taverna i et lille fiskeleje. Hvis I synes om at blive mødt med smil og et venligt “kalimera” af de lokale på Jeres morgentur til byens lille bager efter frisk morgenbrød. Ja, så vil I sikkert synes om beskrivelsen af de øer vi omtaler her, og I er meget velkommen til at bruge kontaktformularen eller skrive en mail til os for flere oplysninger

kontakt@krusetravel.dk   smiley øjeblink

Du kan i dag starte med at drømme om ” ferien du aldrig glemmer”