Hamborg lufthavn guide

 

Der er stort udvalg af flyrejser til gode priser i Hamborg. Vi foretrækker selvfølgelig en dansk lufthavn tæt på hvor vi bor, men der kan være god økonomi og flere muligheder i at tage Hamborg med som mulighed. Hamborg er en stor og meget velfungerende lufthavn. Jeg plejer af søge flyrejser på www.skyscanner.com

Fra Østjylland til motorvejsafkørslen ved Hamborg lufthavn er der ca. 350km. Man drejer af fra motorvejen ved skiltning—kan også kendes ved den store Ikea der ligger lige ved afkørslen.

Adresse til gps er: Flughafen Hamburg GmbH. Flughafenstr. 1-3   22335 Hamburg.

Ved lufthavnen kører man forbi terminalerne hvis man vil til området med  ”holiday parking” Der er mulighed for at booke parkering i forvejen her, så man er sikker på en plads. Er der ikke plads bliver man guidet ind til et eksternt p-hus og det er lidt irriterende. Så book i god tid, hvor der ofte også er mulighed for rabat på parkeringen. Vi parkerede før i tiden ofte på P8 eller P9 og synes der er god plads i parkeringsbåsene ( ingen parkeringsskrammer) Der er i de senere år, blevet ret billigt at parkerer i P2 som ligger til højre lige før man kommer op til terminal bygningen. Fra P2 er der kun en kort gåtur til terminalbygningen.

Hvis man har booket parkering hjemmefra får man tilsendt en scannekode på mail. Den er dog ikke nødvendig, hvis man har indtaster bilens nummerplade ved bestilling, så åbner bommene automatisk.

Shuttle bussen fra parkeringsområderne ( fra området med holiday parking) starter med at køre klokken 04.00 om morgenen, hvor lufthavnen åbner.

Alt plejer at åbne i god tid, før afgang, så der er aldrig stress og jag i Hamborg lufthavn.

Hvis Jeres flyafgang er meget tidlig og I foretrækker en overnatning ved lufthavnen kan det klares her:

Hamburg Ibis airport hotel tilbyder overnatning til fornuftig pris og gratis shuttle service til og fra lufthavnen.

Når I kommer tilbage fra Jeres ferie og har fået jeres bagage finder i Shuttle bussen ( hvis I holder i “holiday parking området”), ved at gå til højre, når i kommer ud fra terminalen. Se skiltning for shuttlebus til P8 –P9.

Der er lavet en del vejændringer omkring parkeringsanlægget, så muligvis kan I ikke regne med gps’en lige uden for p-huset. Følg i stedet skiltning mod vej7 der fører Jer mod grænsen og Padborg.

Er man fristet til at få lidt med hjem fra grænskbutikkerne i Padborg, er det altså nemt at forudbestille det til afhentning. Så tager det ikke mange minutter.

Adresse til GPS  for Fleggård i Harrislee er: Industrieweg 27, 24955 Harrislee, Tyskland